petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TOP KVOTA! (Analize i predlozi mečeva kvota preko 2,20) 15.septembar 2020

Nova rubrika na našem sajt, TOP KVOTA, u kojoj ćemo se truditi da dajemo predloge gde su kvote minimalno 2,20. Što se tiče igara, biće u opticaju razne igre, vrlo često kombinacije sa golovima, ali i fiksevi gde iz nekog razloga smatramo da vredi pokušati sa određenim ulogom na taj meč.


20:00 Persepolis – Al-Taawon (Liga šampiona Azije)

Treće kolo Lige šampiona Azije koje se igra na neutralnom terenu u Dohi u Kataru, doneće nam duel između iranskog i predstavnika Saudijske Arabije. Perspolis je najveći klub Irana i tim koji uvek želi visoke rezultate, osvojili su novu titulu i sada su okrenuti samo ovom takmičenju, gde su u februaru na dva gostovanja osvojili samo jedan bod i ovo im je jako važan meč. Sa druge strane je Al Taawon prošle sezone najprijatnije iznenađenje tamošnje lige, ali se ove sezone tim jedva izvukao da ne ispadne pre par dana u poslednjem kolu pobedom 1:0, u odnosu na tim koji se plasirao u ovo takmičenje fali puno igrača zbog odlazaka, a bilo je i čestih povreda, pa je dosadašnjih osvojenih 6 bodova u ovom takmičenju po nama maksimum koji će dostići ove godine.

Naš predlog je pobeda Perspolisa uz najviše 3 gola na meču, kombinacija 1&0-3 koja se plaća kvotom 2,40.


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici, formi timova i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje