petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Gde danas „idu“ uplate – 13. maj 2019.

Rubrika „Gde danas „idu“ uplate“ zasnovana je na uplatama na fudbalske utakmice u kladionici Betfair, a svakog dana ćemo se truditi da izdvojimo po nekoliko parova koji su po određenim parametrima interesantni za kladioničare. Reč je skoro najviše o velikom broju uplata na pobedu neke ekipe, ali i o neočekivanim uplatama na autsajdera po kladionicama, na šta vam skrećemo pažnju, kao i o utakmicama koje bi trebalo zaobići, kada ih ima.


19:30 Mjondalen 2 – Lokomotiv Oslo (Norveška – Division 3 – Group 2)
Iako nije reč o velikom broju uplata, treba istaći da je tačno 479 evra od ukupno 482 evra uplaćeno na pobedu favorizovanog domaćina. Posmatramo u procentima, ta brojka dolazi do čak 99.4% uplata od ukupne sume uplata, što je, priznaćete, zaista mnogo. Možda je i bolje što nisu u pitanju ogromni novci, te ova utakmica nema veliku mogućnost da postane „public bet“ susret, kako to neretko biva.

Predlog: 1 @1.50 – @1.63

22:30 Sporting Cristal – U. San Martin (Peru – Liga 1 – Apertura)
Na pobedu domaće ekipe je od ukupno 1175 evra uplaćeno tačno 1101 evro, što znači da je tačno 93.7% kladioničara svoj novac uložilo na pobedu favorizovanog domaćina. Šta mislite, hoće li isti uspeti da dođe do pobede večeras?

Predlog: 1-1 @1.70


Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su iznosi u evrima zapravo iznosi koji su uplaćeni u datoj kladionici.

Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje