subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“GG&1P1+” za danas – 7. februar 2024.

U okviru rubrike “tip “I1-2&GG” za danas” trudićemo se da što češće postavljamo predlog koji je iz naše perspektive interesantan za dati dan. Reč je o tome da u prvom poluvremenu treba da bude jedan ili dva gola, a ukupno u toku cele utakmice obe ekipe treba da postignu makar po gol. Dakle, ukoliko je rezultat već na poluvremenu tačno 1:1, tip je dobitan, što je idealan scenario za ovaj predlog. Ipak, to je samo jedna varijanta, a opcije su razne.


16:00 Iran – Katar (Azija – Azijski kup)
Ovde ćemo definitivno malo da rizikujemo, a reč je o reprezentacijama koje mogu da budu glavni favoriti za osvajanje, pogotovo jer ih u finalu čeka selekcija Jordana, koja je, ruku na srce, izbacila Južnu Koreju u četvrtini finala. Duel reprezentacija koje su bile učesnice Mundijala u Kataru, a deluje da su Katarci podigli svoj nivo igre, ili je kvalitet azijskih takmičenja utoliko lošiji, da su bolji od ostatka kontinenta. Bilo kako bilo, oba rivala će sigurno biti silno motivisana da prođu u finale, a u skladu sa tim, nadamo se da će rani gol na utakmici da rasplamsa vatru.

Iran će želeti 4. put da osvoji ovo takmičenje, a poslednji put je to uradio u sezoni 1975/76, dok je Katar to uradio jednom, u sezoni 2018/19.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

GG&1P1+ @2,75

GG @2,25


Image by SeppH from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje