subota, 02. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Goleada u sedmoj ligi Engleske?!

U terminu od 20 sati i 45 minuta odigraće se utakmica 17. kola engleske Southern League Central Division u kojoj će snage odmeriti Hitchin Town i Leiston.

Hitchin Town je od početka sezone zabeležio 2 pobede, uz 3 remija i čak 4 poraza, zbog čega sada ima samo 9 poena i zauzima poslednje, 21. mesto na tabeli.

Leiston se nalazi na 5. poziciji, na svom kontu ima ukupno 28 osvojenih bodova, dok je na prethodnih 15 utakmica upisao 9 pobeda, 1 remi i 5 poraza.

Međusobne utakmice: Hitchin – Leiston (www.flashscore.com)

Kada je reč o njihovim međusobno odigranim utakmicama, Hitchin Town i Leiston su se do sada sastali samo 5 puta (od novembra 2018. do oktobra 2021. godine), ali su pritom uspeli da postignu ukupno 19 ili u proseku skoro 4 gola po meču. Zahvaljujući ovakvim rezultatima tipovi “GG“ (1,65) i “3+“ (1,75) su bili redovna pojava na tim utakmicama, a isti slučaj je bio i sa kombinacijom “GG3+“ za koju se danas nudi kvota od oko 2,10. Hoće li tako biti i ovog puta?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje