sreda, 17. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Njihovi susreti su poznati po relativno mirnim mrežama

Ekipe Hapoel Ramat Gan i Hapoel Akko sastaće se ovog ponedeljka, sa početkom od tačno 18 časova, a u pitanju je meč 11. kola izraelske Leumit League.

Hapoel Ramat Gan na ovu utakmicu stiže kao 14. tim na tabeli jer je u dosadašnjem toku sezone osvojio samo 8 poena, ostvarivši 1 pobedu, 5 remija i 4 poraza.

Hapoel Akko, sa druge strane, ima 15 bodova i skor od 4 pobede, 3 remija i 3 poraza. U ovom trenutku “plavo-beli“ zauzimaju 9. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Hap. Ramat Gan – H. Akko (www.flashscore.com)

Iako je prosek golova na utakmicama ovih ekipa relativno veliki u odnosu na ostatak lige činjenica je da na njihovim međusobnim susretima nismo viđali pune mreže. Na poslednjih 9 mečeva, odigranih u periodu od novembra 2016. do decembra 2020. godine, Hapoel Ramat Gan i Hapoel Akko su uspeli da postignu samo 9 pogodaka i pritom nam svaki put donesu prolaz tipa “0-2“. Za nastavak ovog niza i deseti vezani duel sa maksimalno dva gola kladionice nude kvotu 1,70.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje