sreda, 17. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Goleada u Severnoj Irskoj?!

Ekipe Linfield i Ballymena sastaće se ovog utorka, sa početkom od 20 sati i 45 minuta, a reč je o zaostaloj utakmici 3. kola NIFL Premiershipa.

Posle 18 odigranih utakmica Linfield se nalazi na 2. poziciji, na svom kontu ima 39 bodova, a do sada je upisao 11 pobeda, 6 remija kao i 1 poraz.

Ballymena je, sa druge strane, ostvarila 8 pobeda, 1 remi i 9 poraza zbog čega u ovom trenutku ima ukupno 25 poena i zauzima 7. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Linfield – Ballymena (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim duelima Linfielda i Ballymene, tačnije poslednjih 8 utakmica, možemo da primetimo da su i jedan i drugi tim bili vrlo raspoloženi za postizanje golova. Tokom tog perioda njihove mreže su se zatresle ukupno 29 puta ili u proseku 3,6 puta po meču, što je bilo dovoljno da svaki put prođe tip “3+“ (1,65) kao i da “GG“ (2,00) te “GG3+“ (2,35) budu dobitni na čak 7 od navedenih 8 utakmica. Hoće li tako biti i večeras?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje