petak, 12. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Golovi sa obe strane u prvenstvu Saudijske Arabije?

Sa početkom od 17 sati i 40 minuta po našem vremenu odigraće se utakmica 13. kola Saudi Professional League između ekipa Al-Shabab i Al-Raed.

Al-Shabab se posle 12 odigranih kola nalazi na 3. poziciji, na svom kontu ima ukupno 22 boda, a do sada je zabeležio 6 pobeda, 4 remija kao i 2 poraza.

Al-Raed je, sa druge strane, upisao 5 pobeda, 3 remija i 4 poraza zbog čega u ovom trenutku ima 18 osvojenih poena i zauzima 5. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Al-Shabab – Al-Raed (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim okršajima ovih dveju ekipa, možemo da primetimo da su se u većini slučajeva zatresle obe mreže, a da je samo u retkim slučajevima bar jedan golman ostao nesavladan. Posle remija bez golova u februaru 2018. godine Al-Shabab i Al-Raed se sada nalaze u seriji od šest utakmica na kojima je bio dobitan tip “GG“ (1,65), dok je na svakom od prethodna 4 meča viđen i “3+“ (1,65), odnosno “GG3+“ (2,05). Šta vi mislite, hoće li ovaj niz biti nastavljen i nakon današnjeg meča?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje