sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Grupa B: Pobednik grupe je već poznat?

Iako nisu najbolje odradili pripremne utakmice (4 pobede i 5 poraza), reprezentacija Litvanije je veliki favorit za osvajanje grupe B (kvota u kladionici Maxbet iznosi 1.65). Da li će Mantas Kalnietis briljirati kao na Olipmijadi u Riju? Od centra Toronto Raptorsa – Jonasa Valanciunasa se uvek mnogo očekuje, a on vrlo često uđe u probleme sa ličnim greškama i ne odigra utakmicu na nivou. Uz njega Kuzminskas i Maciulius će biti glavne okosnice napada.

Reprezentacija Italije nažalost dolazi na Evrobasket bez Danila Gallinaria. Glupost koju je napravio prošlosezonski saigrač Nikole Jokića, će možda koštati boljeg plasmana Azure na ovom takmičenju. Međutim, i bez njega imaju solidan sastav kada se pogledaju imena – Marco Bellineli, Luigi Datome, Nicolo Melli. Da ekipa sa Apeninskog poluostrva osvoji grupu B, Maxbet daje kvotu 3.50.

Selekcija Nemačke nije prošla grupu na Evrobasketu u poslednja 4 pokušaja. Sa Denis Schroderom na pozicji plejmejkera pokušaće da poprave učinak. U 8 pripremnih utakmica dobili su 3 što je loše, ali ekipa Chris Fleminga se neće predavati. Nemci su 3. favorit grupe, a u slučaju njihovog trijumfa naplatićete 8x veću cifru.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje