nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Hertha Berlin VS Mainz 05

Ekipa Herte u sklopu prve utakmice 23. prvenstvenog kola Prve lige Nemačke „Bundesliga“ ugostiće tim, Majnca na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

HERTA trenutno se nalazi na 11. poziciji na tabeli sa do sada 30 osvojenih bodova uz gol razliku 30:28. Nisu pretrpeli poraz na predhodna četiri ligaška duela, a u prošlom kolu su napravili iznenađenje, savladavši favorizovani Bajer Leverkuzen na njegovom terenu, rezultatom 0:2. Pred svojim fanovima imaju skor 4-4-3 u ovoj sezoni, a prosek golova na domaćim utakmicama je tačno – 3. Biće oslabljeni neigranjem: P.Dardai, O.Duda, J.Kade, S.Kurt, K.Rekik, J.Schieber, J.Torunarigha.

MAJNC ima velikih probrema ove godine, nalaze se na mestu koje vodi u doigravanje za opstanak u eliti, i nema sumnje da ih očekuje teška borba za opstanak. Velika „boljka“ ovog tima jeste defenziva, jer uz Keln imaju najslabiju odbranu sa do sada 41. primljenim pogotkom. Izuzetno slab skor imaju na gostovanjima, osvojili su svega 4 boda na strani (bez ijedne ostvarene pobede), sa negativnom gol razlikom -13. Na ovoj utakmici neće nastupiti: A.Diallo, N.Bungert, G.Holtmann.

Predlog za tipovanje:

„1X&2+“ – @1.70

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30.


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje