petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li engleski niželigaši i ovog puta biti efikasni?

U okviru 31. kola engleske National League odigraće se utakmica između Hartlepool-a i Eastleigh-a, koja je na programu od tačno 16 sati po našem vremenu.

Hartlepool je od početka tekuće sezone zabeležio 14 pobeda, 6 remija kao i 7 poraza pa na ovaj meč stiže kao drugoplasirani tim na tabeli, sa ukupno 48 poena.

Eastleigh, sa druge strane, zauzima 7. mesto na tabeli dok na svom kontu ima ukupno 38 osvojenih bodova i skor od 10 pobeda, 8 remija i 7 poraza.

Međusobne utakmice: Hartlepool – Eastleigh (www.flashscore.com)

Što se tiče prethodnih susreta ove dve ekipe, Hartlepool i Eastleigh su u prošlosti (tačnije u periodu od septembra 2017. do februara 2021. godine) odigrali ukupno 7 međusobnih utakmica  na kojima su uspeli da postignu ukupno 25 pogodaka ili u proseku čak 3,57 gola po meču. Zahvaljujući tome, svaki put je bio dobitan tip “GG“ (1,80), dok smo “3+“ (1,85) pa samim tim i “GG3+“ (2,35) videli na 5 od tih 7 utakmica.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje