ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li i ovog puta bar jedan golman sačuvati svoju mrežu?

Ekipe Qatar SC i Al Sailiya sastaće se ovog utorka, sa početkom od 17 sati i 30 minuta, a taj meč će biti odigran u sklopu 5. kola katarskog QSL Cupa.

Qatar SC se uoči ovog kola nalazi na pretposlednjoj, 5. poziciji u grupi A, pošto je na 4 utakmice sakupio 4 boda i ostvario 1 pobedu, 1 remi i 2 poraza.



Al Sailiya ima samo jedan bod više u odnosu na svog rivala, uz skor od 1 pobede, 2 remija i 1 poraza, ali u ovom trenutku zauzima jedno mesto iznad.

Međusobne utakmice: Qatar SC – Al Sailiya (www.flashscore.com)

Ono što je interesantno u vezi prethodnih susreta ova dva tima jeste to da golovi sa obe strane nisu čest scenario. Naime, bar jedan golman je uspeo da sačuva svoju mrežu na svakoj od prethodnih 6 utakmica između ovih ekipa, pa je samim tim svih 6 puta bio dobitan i tip “NG“.

Za nastavak navedenog niza i još jedan prolaz tipa “NG“ nudi se kvota od oko 1,95, dok prvi “GG“ posle više od dve godine možete ispratiti po kvoti 1,70. Koji tip će biti dobitan danas?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje