Advertisement

Sa početkom od 19 sati i 30 minuta na programu je meč 27. kola izraelske Ligat ha’Al (Championship Group) u kojem će se sastati Maccabi Tel Aviv i Hapoel Beer Sheva.

Maccabi Tel Aviv na ovaj meč stiže kao 2. tim na tabeli jer je u dosadašnjem toku sezone osvojio 58 poena (1 manje od Maccabi Haife) i pritom ostvario 17 pobeda, 7 remija i 2 poraza.

Hapoel Beer Sheva se nalazi na pretposlednjoj, 5. poziciji u okviru ove grupe, dok na svom kontu ima 37 poena, kao i ukupan učinak od 9 pobeda, 10 remija i 7 poraza.

Međusobne utakmice: Maccabi Tel Aviv – H. Beer Sheva (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim susretima ove dve ekipe, ni Maccabi Tel Aviv ni Hapoel Beer Sheva se u prošlosti nisu mogli pohvaliti preterano efikasnim izdanjima, s obzirom na to da su na prethodnih 9 utakmica postigli svega 14 pogodaka.

Zahvaljujući tome, na svakom meču je bio dobitan tip ”0-2”, za koji se danas nudi kvota 1,60, dok smo često mogli da vidimo i ”NG” (7 od 9 puta) po kvoti 1,55.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here