petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na poslednjih 7 susreta su postigli čak 31 gol!

U okviru 1. kola švedske Division 1 (Södra) odigraće se utakmica između Oskarshamns-a i Utsiktens-a, a taj duel je na programu od tačno 16 sati.

Oskarshamns je prethodnu sezonu u ovoj ligi završio na 10. poziciji, što je samo dva mesta iznad zone za ispadanje, dok je Utsiktens zauzeo 3. mesto na tabeli. Ono što je bilo zajedničko za ova dva tima jeste činjenica da su i jedni i drugi bili veoma efikasni, sa prosekom od 3,5 odnosno 3,3 gola po meču.

Međusobne utakmice: Oskarshamns – Utsiktens (www.flashscore.com)

Možemo da primetimo da je situacija bila potpuno ista i na poslednjih 7 međusobnih susreta Oskarhamnsa i Utsikstensa, s obzirom na to da su na njima postigli ukupno 31 pogodak, odnosno, u proseku, čak 4,4 gola po meču.

Ukoliko mislite da će švedski niželigaši nastaviti sa efikasnim susretima tip “GG3+“, koji je bio dobitan 7 puta u nizu, možete odigrati po kvoti 1,85, dok se tip “GG4+“ plaća kvotom 2,75.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje