petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li jedna mreža ostati netaknuta i 8. put u nizu?

U okviru 26. kola francuske Ligue 1 odigraće se utakmica između Lorienta i Lilla, koja je na programu od tačno 17 časova.

Lorient na ovu utakmicu stiže kao 17. tim na tabeli jer je od početka tekuće sezone osvojio ukupno 23 boda i ostvario 6 pobeda, 5 remija kao i 13 poraza.

Lille zauzima 2. mesto na tabeli sa istim brojem bodova kao i vodeći Lyon, 25, ali sa jednom utakmicom manje. U ovom trenutku imaju skor od 16 pobeda, 7 remija i 2 poraza.

Međusobne utakmice: Lorient – Lille (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na prethodne susrete ovih timova moći ćemo da primetimo vrlo interesantan niz od 7 ligaških utakmica na kojima se nisu zatresle obe mreže, odnosno na kojima je bio dobitan isti tip, “NG“.

Navedene utakmice su odigrane u peruodu od avgusta 2014. do novembra 2020. godine što znači da ovaj niz traje čak šest i po godina. Ukoliko mislite da će se nastaviti i nakon ovog duela, tip “NG“ možete odigrati po kvoti 1,80.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje