petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li Maccabi nastaviti niz od 9 pobeda nad ovim rivalom?

Sa početkom od tačno 19 časova na programu je utakmica izraelske Ligat ha’Al u kojoj će snage odmeriti Maccabi Tel Aviv i Kiryat Shmona.

Maccabi Tel Aviv se trenutno nalazi na 5. poziciji, na svom kontu ima ukupno 17 bodova, a do sada je ostvario 4 pobede, 5 remija kao i 2 poraza.

Kiryat Shmona, sa druge strane, ima 15 osvojenih poena i skor od 4 pobede, 3 remija i 4 poraza, zbog čega trenutno zauzima 8. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Maccabi Tel Aviv – Kiryat Shmona (www.flashscore.com)

Iako razlika u učinku ova dva tima nije velika, trebalo bi napomenuti da je Kiryat Shmona poražena na svakom od poslednja 4 meča, dok za pobedu ne zna već 5 kola. Takav niz rezultata, kao i činjenica da je na njihovim međusobnim susretima mnogo više uspeha imao Maccabi, ne ide na njihovu ruku. Ekipa iz Tel Aviva je zabeležila pobedu nad ovim protivnikom na svakoj od prethodnih 9 utakmica i to uz gol razliku 19:3, što pokazuje da se njihove mreže nisu previše tresle.

Za novi trijumf Maccabija i tip “1“ se nudi kvota 1,50, dok kombinaciju “1&0-3“ možete odigrati po solidnoj kvoti od oko 2,05. Šta vi mislite, hoće li ovaj niz biti nastavljen ili će gosti konačno napraviti iznenađenje?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje