sreda, 15. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li nam Australijanci doneti goleadu?

U subotu ujutru, sa početkom od 9 sati po našem vremenu, na programu je utakmica 13. kola australijske NPL Western u kojoj će se sastati Bayswater i Balcatta.

Bayswater se nakon 12 odigranih kola nalazi na 7. poziciji, dok na svom kontu ima ukupno 14 osvojenih bodova i skor od 4 pobede, 2 remija i 6 poraza.

Balcatta, sa druge strane, ima 12 poena i u ovom trenutku zauzima 10. mesto na tabeli. Od početka sezone tim je zabeležio 3 pobede, 3 remija i 6 poraza.

Međusobne utakmice: Bayswater – Balcatta (www.flashscore.com)

Što se tiče prethodnih susreta ovih dveju ekipa, možemo da primetimo da su se Bayswater i Balcatta sastali ukupno 8 puta u periodu od februara 2018. do marta 2021. godine, a da su pritom uspeli da postignu čak 38 golova ili u proseku 4,75 gola po meču.

Trebalo bi napomenuti i to da su svaki put bili dobitni tipovi “GG“ (1,45), “3+“ (1,40), kao i “GG3+“ (1,65), dok smo bar četiri gola i tip “4+“ (2,05) videli na 6 od navedenih 8 utakmica. Šta vi mislite, hoćemo li videti još jednu goleadu u režiji Bayswatera i Balcatte?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje