subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li nam engleski niželigaši i ovog puta prirediti goleadu?

Sa početkom od tačno 16 sati po našem vremenu odigraće se utakimca 5. kola engleske National League u kojoj će se sastati ekipe Barnet i Eastleigh.

Barnet se uoči današnjeg duela nalazi na 21. poziciji, sa samo 1 osvojenim bodom, dok na svom kontu ima skor od 1 remija i 3 poraza, bez pobeda.

Eastleigh ima isti broj bodova kao i Barnet, ali uz jedan meč manje, jer je od početka sezone jednom odigrano nerešeno i 2 puta pretrpeo poraz.

Međusobne utakmice: Barnet – Eastleigh (www.flashscore.com)

I kod jedne i kod druge ekipe smo na startu ove sezone mogli da vidimo utakmice sa nešto većim brojem golova, a zanimljivo je da ništa drugačije nije bilo ni na njihovim međusobnim susretima. Na poslednjih 7, koliko su odigrali u poslednjih šest i po godina, Barnet i Eastleigh su uspeli da postignu ukupno 26 pogodaka, zbog čega je svaki put viđen tip “3+“. Za nastavak tog niza i osmi vezani “3+“ se nudi kvota 1,75.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje