sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li nastaviti niz neefikasnih okršaja?

Ekipe Vojvodine i Čukaričkog sastaće se ove srede u sklopu 2. kola srpske LingLong Super Lige, a taj meč je na programu od 21:00.

Vojvodina je novu sezonu otvorila remijem protiv TSC-a (2:2) što ih je uoči drugog kola postavilo na 10. poziciju, dok je Čukarički na svom terenu bio bolji od Inđije (3:0) te sada zauzima 1. mesto na tabeli.



Ono na šta vam skrećemo pažnju ovim tekstom jesu njihovi međusobni okršaji, odigrani između oktobra 2018. i juna 2020. godine, na kojima nismo mogli da vidimo pune mreže.

Međusobne utakmice: Vojvodina – Čukarički (www.flashscore.com)

Naime, fudbaleri Vojvodine i Čukaričke su tokom navedenog perioda uspeli da postignu svega 6 pogodaka, što nam daje prosek od tačno 1 gola po meču.

Ta neefikasnost je bila dovoljna da svaki put prođe tip “0-2“ (1,75), kao i da tip “0-1“ (3,30) bude dobitan čak 4 puta. Šta vi mislite, hoće li i ovog puta biti neefikasni ili ćemo konačno videti goleadu?


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje