utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 5. avgust 2020.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.



19:00 Csakvari – Szeged (Mađarska – Merkantil Bank Liga)

Prvi predlog za danas nam stiže iz druge lige Mađarske gde će se od 19 sati odigrati utakmica između Csakvarija i Szegeda. Ove dve ekipe su se u poslednje 4 godine sastale ukupno 6 puta, a zanimljivo je da smo tokom tog perioda mogli da vidimo 2 prelaza, jedan “7+“, ali i veoma interesantan redosled pobeda. Šta vi mislite o ovom susretu?

1:1 (1:1)

1-2 (35,00) / 2-1 (30,00)

Međusobne utakmice: Csakvari – Szeged (www.flashscore.com)

19:00 Radnik – Mladost (Srbija – LingLong Super Liga)

Što se tiče drugog meča, on će se odigrati takođe od 19 časova, ali u sklopu srpskog šampionata. Kao što je to bio slučaj kod mađarskih ekipa i Radnik i Mladost iza sebe imaju zanimljiv niz rezultata. U poslednje tri godine su “zalomili“ čak 2 puta, a jednom smo mogli da vidimo meč sa 7 postignutih pogodaka. Veoma interesantan meč, a nadamo se da će ispoštovati.

2:3 (1:1)

1-2 (45,00) / 2-1 (27,00)

Međusobne utakmice: Radnik – Mladost (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje