četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li nastaviti niz pobeda nad ovim protivnikom?

Sa početkom od tačno 12 sati po našem vremenu odigraće se utakmica 15. kola NPL South Australian lige između ekipa South Adelaide Panthers i Adelaide Comets.

South Adelaide Panthers na ovu utakmicu stiže kao 7. tim na tabeli jer je u dosadašnjem toku sezone osvojio 24 boda i zabeležio 7 pobeda, 3 remija i 8 poraza.

Adelaide Comets, sa druge strane, ima skor od 9 pobeda, 6 remija i 3 poraza zbog čega u ovom trenutku ima ukupno 33 poena i zauzima 2. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: South Adelaide – Adelaide Comets (www.flashscore.com)

Kladionice su titulu favorita na ovoj utakmici dodelile gostima, a jedan od razloga za to bi svakako mogla da bude činjenica da su današnjeg protivnika savladali na svakom od poslednjih 7 međusobnih susreta, mahom uz bar 3 postignuta gola.

Za nastavak tog niza i novi trijumf Adelaide Cometsa nudi se kvota od oko 1,80, a s obzirom na to da su u periodu od jula 2014. do jula 2018. godine odradili čak 3 velika prelaza možda vredi pokušati i sa tipom “1-2“ (21,00). Šta vi mislite?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje