petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li nastaviti niz pobeda protiv ekipe iz druge lige?

Sa početkom od 20 sati i 45 minuta na programu je utakmica 1/16 finala irskog FAI Cupa u kojoj će se sastati Galway i Shelbourne.

Galway se u ovom trenutku nalazi na pretposlednjoj, 9. poziciji u Division 2, a na svom kontu ima skor od čak 5 remija i 3 poraza, bez ijedne pobede.

Shelbourne se, sa druge strane, takmiči u Premier Division, tj. prvom rangu takmičenja, a trenutno zauzima 7. mesto sa 3 pobede, 2 remija i 4 poraza.



Iako ni jedna ni druga ekipa ne mogu da se pohvale dobrom formom, činjenica je da je Shelbourne u mnogo boljoj situaciji i da je kvalitet ubedljivo na njihovoj strani.

Međusobne utakmice: Galway – Shelbourne (www.flashscore.com)

Takođe, trebalo bi istaći i da je Shelbourne u prošlosti imao mnogo uspeha na mečevima protiv Galwaya, s obzirom na to da su ovog rivala savladali čak 6 puta u nizu, svaki put uz bar 2 postignuta gola.

Ukoliko mislite da će gosti nastaviti seriju pobeda, tip “2“ možete odigrati po kvoti 1,75, a kombinaciju “2&G2+“ po kvoti 2,20.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje