petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li švedski niželigaši ponovo biti raspoloženi za postizanje golova?

Ekipe Trollhattan i Lunds sastaće se sa početkom od 16 sati po našem vremenu, u okviru 4. kola švedske Division 1 – Sodra.

Trollhattan je u prva tri kola osvojio ukupno 6 bodova, ostvarivši 2 pobede i 1 poraz, zbog čega se u ovom trenutku nalazi na 4. poziciji.

Lunds, sa druge strane, zauzima pretposlednje, 15. mesto na tabeli dok na svom kontu ima 2 poena te skor od 2 remija i 1 poraz.

Međusobne utakmice: Trollhattan – Lunds (www.flashscore.com)

Međusobni susreti ovih ekipa su praktično postali prepoznatljivi po efikasnim napadačima, što potvrđuje i podatak da su se na poslednjih 7 utakmica mreže zatresle ukupno 25 puta, dok su i Trollhattan i Lunds svaki put uspeli da dođu bar do jednog gola.

Za nastavak navedenog niza, odnosno osmi vezani “GG“, kladionice nude kvotu 1,75, dok se tip “GG3+“ (koji je bio dobitan čak 6 od 7 puta) plaća kvotom 2,10.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

1 komentar

  1. Alo državo reaguj, pa dali smo normalni više. I dalje sve isto, nameštaju bez imalo blama. Znaju da im se može. Nema pomoći fudbalu u Srbiji. Evo danas sigurne 4 nameštene utakmice. Svi klubovi u zoni ispadanja se pretvorili u Bajen. Kakva lakrdija. Sramota šta se radi. Moja poruka svim medijima, ako nastavite da ćutite o ovome što se dešava, ne moje nikada više da pišete o regularnosti bilo kog takmičenja. Apel za spas srpskog fudbala. Deli dalje.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje