utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li timovi iz Severne Irske nastaviti niz neefikasnih okršaja?

U okviru trećeg kola prvenstva Severne Irske, takozvanog NIFL Premiershipa, odigraće se utakmica između Cliftonville-a i Glentoran-a. Ovaj duel je na programu od 16 sati po našem vremenu.

Cliftonville na ovaj meč stiže kao prvoplasirani tim na tabeli jer je na prve dve utakmice zabeležio dve pobede, protiv Carrick Rangers-a (2:1) i Coleraine-a (2:1).

Glentoran je na startu ove sezone odigrao samo jednu utakmicu i kao gost uspeo da savlada Dungannon sa 2:3. Ekipa se u ovom trenutku nalazi na 5. poziciji.

Međusobne utakmice: Cliftonville – Glentoran (www.flashscore.com)

Iako su i jedni i drugi ovu sezonu započeli sa relativno efikasnim partijama trebalo bi napomenuti da je na njihovim međusobnim susretima situacija bila potpuno drugačija. Tako smo na svakoj od prethodnih 10 utakmica, odigranih u periodu od maja 2019. do maja 2021. godine, mogli da vidimo maksimalno dva gola i tip “0-2“ (1,85), dok su tipovi “NG“ (2,00) i “1-2“ (2,15) bili dobitni po 9 puta. Hoće li ovaj niz biti nastavljen ili ćemo konačno videti bar tri gola?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje