četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hrvatska je treća na svetu!

Malo ko je mogao da očekuje da ćemo na utakmici za treće mesto da vidimo 3 gola u prvih 45 minuta utakmice. Hrvatska je povela golom Gvardiola već u 7. minutu, ali je dva minuta nakon toga Dari izjednačio rezultat. Tokom većeg dela poluvremena, Hrvatska je imala inicijativu i fenomenalan gol za 2:1 postigao je Oršić u 42. minutu.

Na pauzu su otišli uz gol prednosti, a tokom drugog dela utakmice delovalo je da Maroko pokušava da nametne svoj tempo, ali se osetio izostanak Ounahi-a, koji je tek u drugom poluvremenu ušao u igru.

Ako se izuzmu postignuti golovi na utakmici, Hrvatska je najizgledniju priliku imala kada je u gotovo stopostotnoj šansi pored gola šutirao Kovačić, dok su i Marokanci mogli do 2:2 preko En Nesyri-a, koji je ipak daleko od vrhunskog napadača, te nije uspeo da realizuje sasvim lepu priliku za izjednačenje. Ipak, treba istaći i fenomenalnog Livakovića koji će se jako teško zadržati u Dinamu nakon ovog Mundijala. Sve u svemu, možemo slobodno da napišemo da su u ovoj utakmici reprezentativci Hrvatske bili bolji i zaslužili trijumf.


Slika: Printscreen (YouTube)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje