petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Idealna prilika za gostujući tim. Hoće li je i iskoristiti?

Jedanaesto kolo prvenstva Malte donosi nam utakmicu u kojoj će se sa početkom od tačno 21 čas sastati ekipe Tarxien i Floriana.

Tarxien se uoči ovog duela nalazi na 14. poziciji, na svom kontu ima samo 8 osvojenih poena, a ostvario je 2 pobede, 2 remija kao i 9 poraza. Ovaj tim je zaista u katastrofalnoj formi, jer je savladan 5 puta u zadnjih 5 kola (uz gol razliku 14:2), dok je kao domaćin pretrpeo poraz na 18 od poslednjih 19 utakmica u svim takmičenjima.

Što se tiče njihovog današnjeg protivnika, Floriana ima nešto bolji učinak od 5 pobeda, 2 remija i 6 poraza zbog čega ovu utakmicu dočekuje na 10. poziciji i sa ukupno 17 bodova.

Međusobne utakmice: Tarxien – Floriana (www.flashscore.com)

Pored katastrofalne forme, u kojoj se očigledno nalazi, Tarxien će danas imati “probleme“ i u vidu tradicije. Naime, pretrpeli su poraz na svakoj od poslednjih 8 utakmica protiv Floriane, u periodu od marta 2017. do februara 2020. godine, a za to vreme su ostvarili gol razliku 1:22.

Ukoliko mislite da će Floriana ponovo slaviti i produžiti crvenu seriju Tarxiena, tip “2“ možete odigrati po kvoti 1,75, a “SP2“, tj. pobedu bez primljenog gola, po kvoti 3,25.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje