četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Igra u životnoj formi

Poslednji predlog za danas je sa meča u kom će sastati Džek Šok i Borna Ćorić.

Mladi Hrvat je ovde izraziti favorit i mi se sa tim apsolutno slažemo. Ćorić u poslednje vreme igra pa može se reći i tenis života. Odigrao je sjajan turnir u Indijan Welsu gde je u polufinalu ispustio Rodžera Federara. Strah, kao i nedostatak iskustva koštale su ga najveće pobede u karijeri, ali to ga nije omelo. Ovde je posle dosta muka dobio Leonarda Majera, ali bez obzira na to danas ga čeka igrač čiji stil igre mu mnogo više odgovara, pa verujemo će samim tim i Ćorićeva igra biti mnogo bolja.

Njegov večerašnji protivnik Džek Šok ne blista od kada se vratio na teren. On je nakon Australijan opena dao sebi malo vremena da se pripremi pre svega fizički upravo za ove masterse, ali ono što je on pokazao je prosečna igra. Ukazali smo mu poverenje protiv Bambrija i ispoštovao nas je, ali generalno njegova igra je bila loša. Mučio se dosta sa servisom, a brejk lopte koje mu je Bambri pružao nije koristio. Meč je trebao da dobije dosta ubedljivije, a da je sa druge strane mreže bio neki iole jači igrač od Bambrija, mi smo ubeđeni da Šok ne bi danas igrao protiv Ćorića.

Kada smo rekli da će Ćoriću Šokova igra mnogo više odgovarati nego igra Leonarda Majera, mislili smo na to da će Ćorić danas igrati protiv agresivnog igrača protiv kojeg dolazi do izražaja njeova sjajna defanziva. Ćorić nije igrač koji je napadački orijentisan, i kada se susretne sa sličnim tipom igrača onda dolazi do mučenja. Ovde će Šok napadati što servisom što forhendom, a Ćorić će nastojati da produži poen što je više moguće. Podloga je dosta spora pa Šok neće imati baš toliku prednost nakon servisa. U razmenama Ćorić je za klasu jači, a kada se doda činjenica da Šoku očigledno nedostaje samopouzdanja onda Ćorić mora biti veliki favorit.

U ovom trenutku Ćorić je barem za klasu jači igrač i mišljenja samo da će večeras to i pokazati.

Predlog: Pobeda Ćorića 1,55

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje