subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (23. oktobar)

Iako je ponedeljak, na programu imamo pregršt interesantnih susreta, a statistički gledano, za vas smo izdvojili nekoliko parova za koje se nadamo da će vam doneti profit. Želimo vam puno sreće danas!

Najmanje tri gola viđeno je na poslednjih 6 utakmica Real Sosijedada pred svojim navijačima u okviru prvenstva Španije. Hoće li isti tip moći da se naplati i večeras protiv Espanjola?

Takođe, najmanje tri pogotka viđeno je na 6 od poslednjih 7 utakmica Deportiva iz La Korunje na svom stadionu. Da li ćemo barem tri gola videti i večeras protiv Đirone?

Na 6 od poslednjih 7 utakmica Istanbul Basaksehir-a u okviru prve lige Turske mogli smo da naplatimo igru „3+“. Hoćemo li istu igru moći da naplatimo i danas protiv Bešiktaša?

Braga je slavila na poslednja 3 ligaška susreta, a na ta tri susreta mogli smo da vidimo najmanje tri pogotka. Hoće li Braga da pokaže svoj kvalitet i protiv ekipe po imenu Moreirense?

Na 8 od poslednjih 10 susreta između Lokomotive iz Moskve i Krasnodara mogli smo da vidimo tri gola za 90 minuta igre. Hoće li mreže biti pune golova i danas?

Šta vi tipujete danas?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje