nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (31. oktobar)

Danas su na programu utakmice Lige šampiona, ali smo se opredelili da u našoj rubrici za vas izdvojimo neke utakmice iz druge lige Engleske, a nadamo se da profit neće izostati. Slobodno u komentaru postavite vaše parove za danas, tuđa mišljenja često umeju dosta da pomognu pri klađenju.

Bolton je postigao najmanje 2 gola na poslednje 3 utakmice protiv Sanderlenda. Kakav ishod očekujete večeras na susretu ova dva rivala?

Hal je slavio na poslednje 4 utakmice na svom stadionu protiv Midlzbroa. Znači li to da će danas da upiše petu pobedu u nizu, te samim tim još jednom pokaže svoj kvalitet?

Najmanje tri gola viđena su na poslednje 3 utakmice između Fulama i Bristol Sitija, onda kada je Fulam bio domaćin. Hoće li efikasnim tempom započeti i utakmica večeras?

Kardif je trijumfovao na poslednje 3 utakmice na svom stadionu protiv Ipsviča. Po kladionicama je favorit i večeras, a po vama?

Tip „3+“ bio je prolazan na 5 od poslednjih 6 utakmica između Redinga i Notingem Foresta. Hoće li napadači obe ekipe i večeras biti raspoloženi za postizanje golova?

Šta vi tipujete danas?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje