četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 1. april 2018.

U okviru naše rubrike koja je u bliskoj vezi sa statistikom izdvajamo vam četiri utakmice, a nadamo se da ćemo na kraju dana biti u profitu. Evo šta izdvajamo za danas.


14:30 FC Groningen – Ajax (Holandije – Eredivisie)
Fudbaleri Ajaksa postigli su najmanje 2 pogotka na 14 od poslednjih 17 ligaških susreta, dok je tip „3+“ mogao da se naplati na 9 od poslednjih 11 gostujućih prvenstvenih utakmica Ajaksa. Mi i danas očekujemo goleadu, a vi?

17:00 Chelsea – Tottenham (Engleska – Premier League)
Čelsi je neporažen na poslednja 22 susreta protiv Totenhema na svom stadionu, a slavio je na 9 od poslednjih 11 utakmica na svom stadionu u okviru prve lige Engleske. Da li očekujete da bodovi sa „Stamford Bridža“ ne odlaze nigde?

17:00 Troyes – Nice (Francuska – Ligue 1)
Tip „0-2“ bio je prolazan na poslednjih 7 utakmica Troe pred svojim navijačima u okviru francuskog šampionata. Uz to, ista ekipa je bez pobede na poslednjih 5 ligaških susreta. Šta možemo od ova dva rivala da očekujemo danas?

18:30 Malaga – Villarreal (Španija – LaLiga)
Malaga nije uspela da postigne pogodak na 11 od poslednjih 14 ligaških susreta, dok je tip „0-2“ bio prolazan na 14 od poslednjih 16 ligaških susreta ove ekipe. Protiv Viljareala, isti predlog je bio dobitan na poslednjih 6 utakmica.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje