ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 12. april 2018.

Danas su nam na programu utakmice Lige Evrope, a mi ćemo se potruditi da izaberemo tip za svaku od utakmica na osnovu statistike. Ne garantujemo prolaz, a ukoliko vam se neki predlog zasnovan na statistici svidi, slobodno ga prepišite.


21:05 Salzburg – Lazio (Evropa – Liga Evrope)
Lacio je postigao najmanje 2 pogotka na poslednje 4 utakmice u okviru Lige Evrope, dok je tip „3+“ mogao da se naplati na poslednje 3 utakmice između ova dva rivala. Da li to znači da nas i večeras očekuje uzbudljiv fudbal? Lacio je pre sedam dana slavio protiv Salzburga rezultatom 4:2.

21:05 CSKA Moscow – Arsenal (Evropa – Liga Evrope)
Arsenal je slavio na 5 od poslednjih 6 utakmica u okviru Lige Evrope, a najmanje 3 pogotka viđena su baš na 5 od poslednjih 6 utakmica engleskog prvoligaša u okviru pomenutog takmičenja. Iz prve utakmice ima rezultat 4:1, a kakav nas ishod očekuje večeras?

21:05 Marseille – RB Leipzig (Evropa – Liga Evrope)
Marsej mora da ide na sve ili ništa, remi mu ne znači apsolutno ništa večeras. Više o ovoj utakmici pisali smo u rubrici vezanoj za uplate.

21:05 Sporting – Atletico Madrid (Evropa – Liga Evrope)
Atletiko Madrid je slavio na poslednjih 6 utakmica u okviru Lige Evrope, dok je tip „0-2“ bio prolazan na poslednje 3 utakmice Sportinga u okviru istog takmičenja. Uz to, madridski klub je postigao najmanje 2 pogotka na poslednja 3 susreta u Ligi Evrope. Šta očekujete od ova dva rivala večeras?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje