subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (12. avgust)

S obzirom na to da ste na našem portalu danas mogli da nađete mnoge kladioničarske predloge, rubriku na koju ste navikli smo ostavili za kraj, tačnije za susrete koji se igraju u Americi. Želimo vam puno sreće večeras!

Toronto je slavio na poluvremenu, a potom i na kraju utakmice na 7 od poslednjih 9 susreta pred svojim navijačima u okviru prvenstva. Hoće li i protiv Portland Timbersa situacija biti slična?

Salt Lake je igrao nerešeno na poslednja 3 meča u okviru prvenstva. Uz to, tip 3+ mogao je da se naplati na 9 od poslednjih 10 utakmica ove ekipe na strani, takođe u okviru prvenstva. Kakav ishod očekujete protiv DC Uniteda?

Tip 3+ mogao je da se naplati na poslednjih 5 utakmica New York Red Bulls-a u okviru američke MLS lige. Da li će moći i danas protiv ekipe po imenu Orlando City?

Najmanje 3 gola viđeno je na poslednjih 7 utakmica Chicago-a u okviru prve lige Amerike. Uz to, isti tim nije uspeo da slavi na 25 od poslednjih 28 ligaških utakmica na strani. Kakav ishod očekujete protiv ekipe po imenu Columbus Crew?

Šta vi tipujete večeras?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.


Preuzmite besplatno našu Android aplikaciju, preko koje možete brzo i jednostavno čitati naše najnovije vesti.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje