petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (16. mart)

Danas su nam na programu mečevi Lige Evrope, a kako je ovo takmičenje poznato kao vrlo teško za prognoziranje, predstavićemo vam nekoliko interesantnih nizova iz pojedinih utakmica koje se igraju danas. Nadamo se da će vam biti od koristi!

Fudbaleri Liona su postigli najmanje 4 gola na poslednja 3 meča u okviru Lige Evrope. Koliko golova će postići večeras? Uz to, Lion je slavio na 6 od poslednjih 7 utakmica u okviru Lige Evrope.

Borusija iz Menhengladbaha je slavila na 9 od poslednjih 10 utakmica na svom terenu protiv Šalkea u okviru svih takmičenja. Hoće li biti dominantna i večeras? Pritom, fudbaleri istoimene ekipe su postigli najmanje 3 gola na poslednja 3 meča na svom stadionu protiv Šalkea u okviru svih takmičenja.

Tip 0-2 mogao je da se naplati na 11 od poslednjih 13 utakmica Olimpijakosa u okviru Lige Evrope. Koliko golova očekujete večeras na njihovom susretu sa Bešiktašom?

Mančester Junajted je neporažen na poslednjih 5 utakmica u okviru Lige Evrope. Da li će danas biti ubedljivi protiv ruskog kluba?

Srećno danas!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje