sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (17. april)

Iako je vikend po ko zna koji put iza nas, za vas smo i ovog ponedeljka izdvojili ono najinteresantnije po našem mišljenju, a danas ponuda nije toliko „siromašna“ kako ume da bude ponedeljkom. Srećno danas, šta god da tipujete!

Viljareal nije primio gol na 5 od poslednjih 7 gostujućih utakmica u okviru prvenstva. Hoće li primiti gol večeras protiv Alavesa?

Moreirense je izgubio na 8 od poslednjih 9 gostujućih utakmica u okviru prve lige Portugala. Hoće li Nacional danas lako doći do tri boda?

Lids nije primio gol na 10 od poslednjih 12 utakmica pred svojim navijačima u okviru engleskog Čempionšipa. Kakve šanse ima Vulverhempton kada je u pitanju postizanje gola danas?

Preston nije primio gol na 5 od poslednjih 7 utakmica na svom stadionu protiv Noriča u okviru svih takmičenja. Hoće li gosti i danas ostati bez pogotka?

Norveški Stroemsgodset je slavio na 7 od poslednjih 8 utakmica protiv Sogndala u okviru svih takmičenja. Hoće li doći do tri boda i danas?

Tip 3+ mogao je da se naplati na poslednjih 7 utakmica norveškog Sarpsborg 08 u okviru prve lige Norveške. Hoće li Stabaek i Sarpsborg 08 biti efikasni danas?

Tip 3+ bio je prolazan na 8 od poslednjih 9 utakmica Rozenborga u okviru norveške lige po imenu „Eliteserien“. Hoće li biti prolazan i danas protiv Vikinga?

Šta vi tipujete danas? U komentaru slobodno podelite vaš par za danas!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje