subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (20. avgust)

Nadamo se da smo proteklih dana uspeli da vam koliko-toliko pomognemo, a isto se nadamo da ćemo u datoj nameri uspeti i danas, kada je ponuda prilično „bogata“ i „široka“. Birajte pažljivo, a nekad nije loše ni da tipujete isključivo na osećaj. Želimo vam puno sreće danas!

Lil je slavio na poslednjih 6 utakmica protiv Kaena, a kvota da će i danas da slavi iznosi oko 1,60. Uz to, na 9 od poslednjih 11 gostujućih utakmica Kaena u okviru prvenstva viđeno je maksimalno 2 gola za 90 minuta igre. Kakav ishod očekujete danas?

Amkar nije slavio na poslednjih 17 utakmica u okviru prve lige Rusije. Da li ovoj ekipi dajete ikakve šanse da osvoji makar bod protiv Zenita?

Londonski derbi obeležiće ovu nedelju, a Totenhem je slavio na poslednjih 14 utakmica na svom stadionu u okviru engleskog prvenstva. Kakve su šanse Čelsiju na ovom susretu?

Na 12 od poslednjih 15 utakmica Torina u okviru italijanskog prvenstva viđeno je barem 3 gola za 90 minuta igre. Koliko golova očekujete danas protiv Bolonje?

Njukasl nije uspeo da slavi na poslednjih 11 gostujućih utakmica u okviru engleske Premijer lige. Iako ti susreti nisu bili skoro, trebalo bi da znate ovaj podatak, pogotovo jer utakmica protiv Hadersfilda ne bi trebalo da bude „lak zadatak“ za goste.

Fudbaleri Rome postigli su najmanje 3 gola na poslednjih 6 gostujućih utakmica u okviru prvenstva Italije. Koliko golova će postići protiv Atalante danas?

Imate li vi neki predlog za danas?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje