utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Eredivisie (Holandija): Najava 2. kola (nedelja)

Nastavljamo tamo gde smo stali juče, danas na programu imamo pet susreta, a nadamo se da će procenat pogođenih parova biti velik, te da ćete uspeti da profitirate. Želimo vam mnogo sreće danas!


Ekselsior – Fejnord 12:30

Nakon pobede u prvom kolu Ekselsior, sigurno u meč sa Fejnordom ulazi „uzdignute glave“ i sigurno je da fudbaleri ove ekipe imaju čemu da se nadaju na susretu sa Fejnordom. Iako su autsajderi, u pripremnim utakmicama su pokazali da mogu da postižu golove u kakvom-takvom kontinuitetu, a uz to, Fejnord je umeo da popusti u odbrani i primi gol i od manje kvalitetnih ekipa nego što je to trenutno Ekselsior.

Na ovom meču se definitivno očekuje veći posed Fejnorda, verovatno veći broj kartona na strani Ekselsiora, ali i mnogo vazdušnih duela, gde oba tima imaju solidne skakače. Shodno tome, očekujemo da će i domaći tim da predstavi neki vid otpora, te da za 90 minuta igre ima šansu da dođe makar do pogotka.

Predlog za klađenje:

DA1 @1,65 (domaćin postiže makar jedan gol)


Ajaks – Groningen 14:30

Nakon što je u prvom kolu Ajaks poražen od Heraklesa, došlo je vreme za ispravku, a u pitanju je meč protiv Groningena koji je sve osim „laganog posla“ za domaći tim. Da danas svi igraju fudbal nije strano, a Groningen je u prvom kolu pozitivno iznenadio igrom protiv Herenvena, te je uz dosta muke i dva gola sa bele tačke uspeo da osvoji jedan, ali vredan bod.

S obzirom na to da za Ajaksovu slabost može da se kaže da teško održava prednost, ali i da u poslednje vreme ima nešto lošiju realizaciju, teško da možemo da očekujemo ubedljivu pobedu Ajaksa. Sa druge strane, slobodni udarci su jedna od većih prednosti ove ekipe, ali i kreiranje šansi i sposobnost individualaca. Uz to, Groningen ne pokriva najbolje igru po krilima, te im je i defanziva po tom delu terena prilično slaba, i tu vidimo prednost Ajaksa, ako tako može da se nazove.

Stoga, očekujemo presing domaćeg tima po krilima, te samim tim i gol u prvom poluvremenu.

Predlog za klađenje:

1D1+ @1,35 (domaćin postiže barem jedan gol u prvom poluvremenu)


Utreht – Viljem II 14:30

Nakon demoliranja Den Haga u prvom kolu, a potom i nakon pobede protiv Zenita u kvalifikacijama, ova ekipa ima veliko samopouzdanja pred utakmicom sa Viljemom II, ekipom koja najverovatnije neće imati mnogo šansi da dođe do bodova na ovom trijumfu. Viljem II je jedna od ekipa od koje se može očekivati sve, kako borba za opstanak, tako i borba za sredinu tabele, tako da je prilično teško bilo šta prognozirati u ovom trenutku. U gostima je na poslednja 2 prijateljska susreta primio čak 9 golova u zbiru, a mi se nadamo da će Utreht da iskoristi lošu odbranu svog rivala, i dođe makar do dva pogotka.

Za domaći tim neće igrati David, Joosten, Kali i Makienok, a moguće je da će doći do malih izmena dok meč ne počne. Međutim, mišljenja smo da ovi izostanci neće mnogo uticati na rezultat.

Predlog za klađenje:

D2+ @1,65 (domaćin postiže barem dva gola)


Breda – PSV 16:45

Breda je tim od kog se definitivno ne očekuje mnogo, a kada sezonu otvorite najubedljivijim porazom kola, teško da u narednom meču možete da imate mnogo samopouzdanja. Uz to, ne treba zaboraviti da vam u sledećem susretu gostuje PSV, tačnije jedna od ekipa koji je glavni konkurent za osvajanje titule ove sezone.

Za Bredu će izostati Haemhouts i Meijers, dok za PSV najverovatnije neće biti nikakvih izostanaka. Breda je pripremni period odigrala odlično, ali teško da će to imati veliki uticaj u kolu koje je pred nama. Breda je prilično loša u vazdušnim duelima i prilično se loše brani od šuteva sa distance i od napada po bokovima, a verujemo da će PSV to da iskoristi već na samom startu utakmice.

Predlog za klađenje:

1G1+ @1,45 (gost postiže barem jedan gol u prvom poluvremenu)


Sparta Roterdam – Cvole 16:45

Sparta iz Roterdama i Cvole odigraće poslednji meč 2. kola prve lige Holandije, a najverovatnije za goste neće igrati Marinus zbog povrede mišića. Cvole je u prvom kolu igrao ubitačno protiv Rode, a Sparta je bez postignutog gola poražena od tima koji je tek došao u prvu ligu, a u pitanju je Venlo.

Sparta se izuzetno loše brani od šuteva sa distance, dok Cvole najčešće do golova dolazi uz pomoć dodavanja koja idu u prostor, te će biti vrlo interesantno ispratiti tok ovog meča. Uz to, obe ekipe su prilično slabe kada su u pitanju vazdušni dueli, a kako će Sparta sigurno tražiti makar bod na ovom susretu, a Cvole će pokušati da održi igru na najvišem mogućem nivou, ne deluje nam da bi ovo mogao da bude meč gde će da bude previše golova.

Predlog za klađenje:

1P0-2&2P0-2 (najviše dva postignuta gola u prvom poluvremenu i najviše dva postignuta gola u drugom poluvremenu)


Kvote su preuzete iz kladionice MaxBet.

Prvi deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Drugi deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Treći deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Četvrti deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na mišljenju urednika i nikako ne možemo da garantujemo prolaz. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje