petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 20. maj 2019.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


17:30 VPS – Rovaniemi (Finska – Veikkausliiga)
Finski VPS je odigrao nerešeno na poslednjih 6 prvenstvenih susreta, a nakon 7 odigranih susreta, imaju ubedljivo najveći procenat remija. Samo još HJK ima 6 remija, ali ima 9 odigranih susreta. VPS nema trijumf, a čisto sumnjamo da mogu da ponove još jedan remi u nizu.

18:00 Rubin Kazan – FK Anzi Makhackala (Rusija – Premier League)
Tip „0-2“ je mogao da se naplati na poslednjih 9 prvenstvenih utakmica Rubina iz Kazanja pred svojim navijačima, a danas mu gostuje Anži. Hoće li moći i na ovom susretu da se naplati isti taj predlog?

19:00 Ankaragucu – Sivasspor (Turska – Super Lig)
Ankaragucu je igrao nerešeno na poslednja 4 prvenstvena susreta pred svojim navijačima, a od 19 časova mu gostuje Sivasspor. Borba za opstanak i dalje traje, pa je možda i najrealnije očekivati remi na ovom susretu, koji bi mogao da odgovara i jednima i drugima.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje