nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (22. januar)

Danas nastavljamo u još jačem ritmu nego juče, a za vas smo spremili veliki broj interesantnih nizova i statističkih podataka.

Lester nije uspeo da pobedi na poslednjih 12 gostujućih utakmica u okviru Premijer lige. Pored toga, tip 0-2 bio je prolazan na 5 od poslednjih 6 utakmica Sautemptona protiv Lestera u okviru svih takmičenja. Šta vi očekujete od ove dve ekipe danas?

Tip 3+ bio je prolazan na 9 od poslednjih 10 utakmica Čelsija pred svojim navijačima. Hoćemo li over moći da naplatimo i danas?

Tip 3+ bio je dobitan na 6 od poslednjih 7 utakmica Osasune pred svojim navijačima u okviru španske La Lige. Uz to, nisu pobedili na poslednjih 10 utakmica u okviru prvenstva. Kakav ishod očekujete danas?

Atletik Bilbao je neporažen na poslednjih 8 utakmica pred svojim navijačima u okviru prvenstva. Hoće li danas uspeti da „zadrže“ bodove protiv Atletika iz Madrida?

Tip 3+ bio je prolazan na 7 od poslednjih 8 utakmica Sporting Hihona u okviru prve lige Španije. Očekuju li nas i danas barem tri gola na meču između Real Betisa i Sporting Hihona? Kvota je i više nego pristojna.

Na 10 od poslednjih 11 utakmica Juventusa na svom stadionu viđeno je barem 3 gola, ako računamo samo susrete u okviru prvenstva. Koliko golova očekujete danas na meču između Juventusa i Lacija?

Krotone je u katastrofalnoj formi, a uspeli su da izgube na 9 od poslednjih 10 gostujućih utakmica u okviru italijanske „Serije A“. Kakav ishod očekujete protiv Đenove?

Ni Palermo ne može da se pohvali boljim nizom, jer su uspeli da izgube na 11 od poslednjih 13 utakmica u okviru prve lige Italije. Hoće li Inter doći do bodova protiv svog rivala danas?

Peskara je poslednjih put slavila u avgustu prošle godine, a od tada su odigrali još 18 utakmica, gde ni na jednoj nisu uspeli da trijumfuju. Zanimljivo je da se danas susreću baš sa rivalom protiv kog su tada trijumfovali, Sasuolom.

Tip 0-2 bio je prolazan na 14 od poslednjih 16 utakmica Bolonje pred svojim navijačima u okviru prve lige Italije. Danas se sastaju sa Torinom, a postavlja se pitanje hoće li biti efikasni, ili ne?

Tip 3+ bio je prolazan na 13 od poslednjih 15 utakmica Leverkuzena pred svojim navijačima protiv Herte iz Berlina, računajući sva takmičenja. Kladionice su možda previdele ovaj podatak, te daju fantastičnu kvotu za over.

Fudbaleri Majnca su često raspoloženi za goleade, te je tip 3+ bio prolazan na 6 od poslednjih 7 utakmica Majnca u okviru nemačke Bundeslige. Hoćemo li i danas videti makar tri gola na meču sa Kelnom?

Tip 3+ bio je prolazan na poslednjih 10 utakmica Lorjena u okviru prve lige Francuske. Koliko golova ćemo videti danas u meču sa Monakom?

Lion je vodio na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju na 5 od poslednjih 7 utakmica pred svojim navijačima u okviru prve lige Francuske. Hoće li ubedljivo slaviti i danas?

Portugalski Feirense nije postigao gol na 5 od poslednjih 7 utakmica pred svojim navijačima u okviru prve lige Portugala. Dolaze li danas do pogotka protiv Estorila, ili ne?

Tip 0-2 mogao je da se naplati na poslednjih 8 utakmica Belenenseša u okviru prve lige Portugala. Nastavljaju li Portugalci ovaj niz i danas na utakmici protiv Setubala?

Mi vam želimo puno sreće danas, te da izabere baš onaj niz koji će da „ispoštuje“. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje