petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 25. februar 2019.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


22:15 Benfica – Chaves (Portugal – Primeira Liga)
Fudbaleri Benfike uspeli su da postignu minimalno 4 pogotka na poslednjih 5 ligaških susreta na svom stadionu. Ovaj fenomenalan učinak mogao bi da se nastavi i večeras, a kvota da će Benfika postići barem 4 pogotka iznosi 2.85 u ovom trenutku.

19:00 Besiktas – Fenerbahce (Turska – Super Lig)
Bešiktaš je neporažen na čak 36 od poslednjih 38 ligaških susreta na svom stadionu, a večeras će se u Turskoj odigrati derbi kola. Bešiktaš će da ugosti Fenerbahče, a kladionice domaćina vide kao favorita.

01:00 Newells Old Boys – San Martin S.J. (Argentina – Superliga)
Tip „0-2“ je mogao da se unovči na 14 od poslednjih 15 utakmica Newells Old Boys-a u okviru prvenstva Argentine, a ako ste mišljenja da će se ovaj solidan niz nastaviti i večeras, imaćete priliku da naplatite kvotu 1.65.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje