utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (25. mart)

Usled reprezentativne pauze, odlučili smo se da ovog vikenda analiziramo susrete koji će se igrati u Americi i Argentini, te vam ovog puta predstavljamo nizove iz liga koje nismo toliko često spominjali. Nadamo se da će vam isti biti od kakve-takve koristi, i da ćete uspeti da profitirate uz iste. Srećno!

Fudbaleri američkog New England Revolution-a su postigli najmanje 3 gola na poslednja 3 meča na svom stadionu u okviru prvenstva. Uz to, slavili su na poslednja četiri meča pred svojim navijačima u okviru prve lige Amerike. Da li je dobitan tip za danas 1&3+?

New York je slavio na 13 od poslednjih 16 utakmica na svom stadionu u okviru američke MLS lige. Hoće li slaviti i danas?

Portland je slavio na poslednja 3 meča u okviru prvenstva, te nemojte da ih smatrate totalnim autsajderima večeras, s obzirom na to da su u kakvoj-takvoj formi.

Tip 0-2 bio je prolazan na 9 od poslednjih 10 utakmica Rosario Central-a u okviru prve lige Argentine. Hoće li biti prolazan i danas?

Na 9 od poslednjih 11 utakmica Banfield-a u okviru prve lige Argentine mogao je da se naplati tip 0-2. Hoće li moći i večeras?

Iako smo kod Argentinaca navikli na mali broj golova, tip 3+ bio je prolazan na 8 od poslednjih 9 utakmica San Lorenzo-a na svom stadionu u okviru argentinske Primere. Možemo li golove da očekujemo i večeras?

U komentaru slobodno ostavite vaše mišljenje vezano za današnje mečeve, kao i neki interesantan niz, ili predlog za klađenje.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje