subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 26. mart 2019.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


20:45 Rumunija – Farska Ostrva (Evropa – Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo)
Farska Ostrva su poražena na 34 od poslednjih 38 utakmica u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. I večeras su autsajderi protiv Rumunije, a vrlo verovatno će Rumuni uspeti da ih nadigraju i dođu do bitne pobede.

20:45 Italija – Lihtenštajn (Evropa – Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo)
Lihtenštajn je bez postignutog pogotka na 12 od poslednjih 14 utakmica u okviru kvalifikacija za prvenstvo Evrope, a večeras gostuju Italijanima protiv kojih će teško i do prilike, a kamoli do pogotka. Pitanje pobednika se uopšte ne postavlja, a jedino pitanje koje se postavlja jeste dokle će Italijani da broje večeras.

20:45 Dunfermline – Dundee Utd (Škotska – Championship)
Dunfermline je igrao nerešeno na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju utakmice na poslednjih 5 prvenstvenih susreta. Večeras mu gostuje Dundee Utd, a protiv istog je blagi favorit. Može li da slavi večeras „iz iksa“ i tako nam pomogne da naplatimo sjajnu kvotu 6.00?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje