ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (3. mart)

Bliži nam se vikend, ponuda je standardno veća nego i obično, a mi smo za vas izdvojili nizove sa utakmice širom sveta, kao i svakog petka do sada. Želimo vam puno sreće danas, pažljivo birajte!

Turski Karabukspor je izgubio na 16 od poslednjih 18 gostujućih utakmica u okviru prve lige Turske. Već smo pisali o Trabzonsporu koji igra protiv ovog rivala danas, a to je samo još jedan podatak koji ide u prilog pobedi Trabzonspora večeras.

Real Sosijedad je igrao nerešeno na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju utakmice na 5 od poslednjih 7 gostujućih susreta u okviru španske La Lige. Hoće li slaviti i danas?

Rostov nije postigao pogodak na poslednjih 5 gostujućih utakmica u okviru prve lige Rusije. Dolaze li fudbaleri istoimene ekipe do pogotka danas?

Tip 0-2 mogao je da se naplati na poslednjih 6 utakmica Rosario Central-a na svom stadionu protiv Godoy Cruza u okviru svih takmičenja. Hoće li moći i danas?

Holandski Herenven je neporažen na poslednjih 12 utakmica protiv Go Ahead Eagles-a u okviru svih takmičenja. Hoće li uspeti da ostnau neporaženi i danas?

Tip 3+ bio je prolazan na poslednje 4 utakmice Birmingema u okviru druge lige Engleske. Koliko golova očekujete večeras na utakmici engleskih drugoligaša?

Na 8 od poslednjih 10 utakmica portugalske Boaviste u okviru prve lige Portugala mogao je da se naplati tip 0-2. Hoće li moći i danas?

Tip 3+ bio je dobitan na 7 od poslednjih 8 utakmica Liona u okviru prve lige Francuske. Večeras se sastaju sa Bordoom, a postavlja se pitanje hoće li i večeras ove dve ekipe biti efikasne?

Na 6 od poslednjih 7 utakmica nemačkog Lajpciga u okviru Bundeslige viđeno je barem 3 gola po utakmici. Očekujete li goleadu u prvoj ligi Nemačke i večeras?

Šta vi tipujete danas?

Imajte u vidu da je u većini liga širom sveta trenutno drugi deo sezone, sve češće imamo priliku da prisustvujemo „saradnjama“ između timova, „raspodeli“ bodova i mnogim sumnjivim susretima, te ćemo se truditi da u skorijem periodu iznosimo što više ovakvih informacija, jer one često umeju da budu tačne, te da se ispostavi da je saradnja između ekipa i postojala. Stoga, pratite nas i očekujte sve više informacija vezanih za kladionicu!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje