petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 8. maj 2019.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


21:00 Ajax – Tottenham (Evropa – Liga šampiona)
Ajaks gotovo sigurno igra sezonu iz snova, a interesantno je da je bez poraza na čak 18 od poslednjih 19 utakmica u okviru Lige šampiona. Protiv Totenhema mu je dovoljan i remi, a mi smatramo da će fudbaleri iz Amsterdama i večeras ići na trijumf.

02:00 New York Red Bulls – Montreal Impact (SAD – MLS)
New York Red Bulls je trijumfovao na 11 od poslednjih 13 prvenstvenih susreta pred svojim navijačima, a i večeras je apsolutni favorit. Hoće li uspeti da nadigra Montreal Impact i donese nam naplatu kvote 1.70?

04:06 Club Tijuana – Club Leon (Meksiko – Primera Division – Clausura)
Meksički Leon uspeo je da slavi na čak 13 od poslednjih 14 utakmica u okviru meksičkog šampionata. Kvota da će večeras ostati makar neporažen iznosi 1.40 u ovom trenutku, što je sasvim prihvatljivo za neki dubl po želji.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje