petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Isti opseg golova i 11. put u nizu?!

Ekipe Union La Calera i Palestino sastaće se ove nedelje, u terminu od 21 sata, a taj meč će biti odigran u sklopu 14. kola čileanske Primere Division.

Union La Calera se nakon 13 odigranih kola nalazi na 3. poziciji, na svom kontu ima 27 bodova, a do sada je ostvario 8 pobeda, 3 remija i 2 poraza.



Palestino, sa druge strane, ima 5 pobeda, 4 remija i 4 poraza zbog čega u ovom trenutku zauzima 9. mesto na tabeli i to sa ukupno 19 poena.

Međusobne utakmice: Union La Calera – Palestino (www.flashscore.com)

Iako, na prvi pogled, međusobni susreti ova dva tima nisu ni po čemu zanimljivi, trebalo bi napomenuti da je u poslednjih 5 godina broj pogodaka bio manje-više isti. Naime, na svakoj od prethodnih 10 utakmica njihove mreže su se zatresle bar 2 puta, a najviše 3, zbog čega je tip “2-3“ bio redovna pojava.

Za nastavak niza i još jedan “2-3“ nudi se kvota 2,00, dok se “blaže“ varijante “2-4“ i “2-5“ plaćaju kvotama 1,50 i 1,40. Koliko golova ćemo videti danas?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje