petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Golovi u obe mreže za naplatu kvote 1,80 i 2,70

Ekipe Comunicaciones i Antigua sastaće se ovog ponedeljka, sa početkom od 19 sati po našem vremenu, a taj duel biće odigran u okviru 7. kola Lige Nacional Gvatemale.

Comunicaciones se u ovom trenutku nalazi na 3. poziciji u grupi A, gde ima 8 bodova i skor 2 pobede, 2 remija i 1 poraz.



Antigua ima potpuno isti broj bodova i učinak kao i njihov današnji protivnik, ali se zbog nešto lošije gol razlike sada nalazi na jednoj poziciji ispod.

Međusobne utakmice: Comunicaciones – Antigua (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim utakmicama između ove dve ekipe, možemo da primetimo da su se u prethodnom periodu redovno tresle obe mreže. Tako je tip “GG“ bio dobitan na svakom od poslednjih 5 susreta ovih timova, koji su odigrani između aprila 2019. i septembra 2020. godine.

S obzirom da se ovde radi o duelu ekipa sličnog kvaliteta i ujednačene forme, još jedan “GG“ ne bi bio iznenađenje. Za nastavak tog niza nudi se kvota 1,80, dok se “GG&I1-2“ plaća kvotom 2,70.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje