subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Italijani u proseku postižu 4,3 gola po utakmici!

Petnaesto kolo italijanske Serie A donosi nam utakmicu između Genoe i Lazia koja će se odigrati ove nedelje, sa početkom od tačno 15 časova.

Genoa se trenutno nalazi na 18. poziciji, na svom kontu ima ukupno 10 osvojenih bodova, a u dosadašnjem toku sezone je ostvarila 2 pobede, 4 remija i 8 poraza.

Što se tiče njihovog rivala, Lazio ima skor od 6 pobeda, 3 remija kao i 5 poraza zbog čega u ovom trenutku ima ukupno 21 bod i zauzima 8. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Genoa – Lazio (www.flashscore.com)

Međusobni susreti ove dve ekipe su nam godinama unazad donosili napadački fudbal i veliki broj pogodaka sa obe strane, a sve to može da potvrdi i podatak da su se od novembra 2016. do februara 2020. godine, na ukupno 9 utakmica, mreže zatresle čak 39 puta.

Uzimajući u obzir rezultate sa tih susreta možemo da primetimo da je tip “3+“ (1,70) bio dobitan svaki put, dok smo na čak 8 od 9 utakmica videli i “GG3+“ (2,05).


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje