petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Jagodina Black Hornets – Predstavljanje pred sezonu – SK PLS 2021

Ekipa Jagodina Black Hornets ulazi u novu sezonu u dodatno podmlađenom sastavu. Posle prošle sezone gde su u okviru 7 na 7 touch Prve lige Srbije stigli do finalaStršljeni su odlučili da šansu pruže momcima u koje su ulagali počevši od najmlađih kategorija. Klub je tokom kratke istorije već osvajao Pionirsku ligu Srbije 2015. godine, Pionirsku fleg ligu 2018. godine, a krunisao je taj rad dvostrukim uzastopnim osvajanjem Juniorske lige Srbije 2017. i 2018. godine.

Tada je tim kao QB predvodio Dejan Srećković koji je bio ujedno i dvostruki uzastopni MVP finala, a sada predvodi tim i kao vođa napada i kao glavni trener. Tokom seniorskog staža Srećković je do prošle godine igrao na poziciji hvatača takođe sa velikim uspehom, što potvrđuje i činjenica da je učestvovao i na kampu reprezentacije Srbije 2019. godine pred utakmice sa Češkom i Francuskom. Prošle godine vratio se na poziciju na kojoj je igrao kao junior, prvo u okviru 7 na 7, a sada konačno i u standardnoh verziji tackle fudbala. Reprezentaciji Srbije je potreban igrač na poziciji kvoterbeka, što pokazuje i uredba u propozicijama ove godine koja obavezuje klubove da jednu utakmicu ove sezone odigraju potpuno sa srpskim igračem na poziciji QB. Srećković će sigurno biti u najužem krugu kandidata.

„Pripreme smo počeli sredinom januara. Došlo je do nekih promena u timu. Mlađi igrači došli su do svojih 5 minuta da pokažu sta znaju. Trenirali smo jako, kako na terenu tako i van njega. Dosta vremena i truda je uloženo kako bi mlađi igrači bili sto spremniji za ono sto ih očekuje. Što se pojačanja tiče, sa nama su ove godine već poznata lica iz Niša, Čačka i Valjeva. Za sada je plan da se sezona počne bez importa, baš iz razloga što neke nove nade popunjavaju pozicije startera, ali nije isključena opcija da nam se malo kasnije neko priključi. Kada je trenerski kadar u pitanju, ulogu glavnog trenera i ofanzivnog koordinatora ispunjavam uz pomoć Bogdana Pavlovića (AOC, WR coach). Za odbranu su zaduženi Stefan Milutinović (DC, OL/DL/LB coach), doskorašnji igrač i Strahinja Jevremović (DB coach). Ulogu trenera specijalnih timova preuzeo je Aleksandar Milenković. Jedan jako mlad tim i trenerski kadar krenuće u predstojeću sezonu. Kada su ciljevi sezone u pitanju, oni su prosti, a to su pobede i osposobljavanje mladih igrača. Bez ikakvih kalkulacija ćemo da igramo iz vikenda u vikend i nadamo se odličnim partijama.

Svi smo dugo čekali da se vrati tekl fudbal 11 na 11 i sa nestrpljenjem iščekujemo početak sezone”, rekao je Srećković.

Roster Jagodina Black Hornets 2021

Dejan Srećković QB
Bogdan Pavlović WR/LB
Aleksandar Milenković WR/DB
Vanja Radivojević WR/DB
Todor Vasiljević WR
Ilija Cvetković WR/DB
Milan Krstić WR/DB
Strahinja Jevremović RB/DB
Dimitrije Nikolić RB/DB
Desimir Đorđević RB/LB
Ilija Stojanović OL
Miloš Đorđević OL
Ivan Džolić OL
Jovan Đorđević OL
Nikola Dimitrijević OL
Aleksandar Nešić OL
Petar Rinčić OL
Nikola Spasenić OL
Lazar Dimitrijević OL
Martin Bogdanović DL/LB
Miloš Stevanović DL
Lazar Koković DL
Đorđe Petrović DL
Jova Kojić DL
Andrija Stanojević DL
David Mitrović DL/LB
Uroš Milojković LB
Lazar Milatović LB
Ilija Savić LB
Marko Ivanović LB
Nikola Ilić DB
Uroš Davidović DB
Andrija Ilić DB
Nikola Kostić DB

Izvor: SAAF

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje