utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Jermenski klubovi nastavljaju sa neefikasnim duelima?

Sa početkom od 17 sati i 30 minuta na programu je utakmica 30. kola jermenske VBET Premier League u kojoj će se sastati Urartu i Ararat Yerevan.

Urartu se trenutno nalazi na 6. poziciji, na svom kontu ima ukupno 30 osvojenih bodova, a do sada je ostvario 7 pobeda, 9 remija i 8 poraza.

Ararat Yerevan je zabeležio 11 pobeda, uz 7 remija i 8 poraza, zbog čega na ovu utakmicu stiže sa ukupno 40 poena i kao 3. tim na tabeli.

Međusobne utakmice: Urartu – Ararat Yerevan (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe ne mogu da se pohvale preterano efikasnim partijama, pogotovo kada je reč o njihovim međusobnim utakmicama. Na poslednjih 8 susreta, odigranih u periodu od septembra 2019. do marta 2022. godine, Urartu i Ararat su postigli ukupno 11 pogodaka, zbog čega je svih 8 puta bio dobitan tip “0-2“ (1,55). Pored toga, opseg golova “1-2“ (1,80) je viđen čak sedam od osam puta. Koliko pogodaka ćemo videti na ovom meču?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje