subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Još jedan efikasan duel u Nemačkoj?!

U okviru sedmog kola nemačke Regionallige West odigraće se utakmica između Fortune Dusseldorf II i Wuppertalera, koja je na programu od tačno 19 časova.

Dusseldorf II je u dosadašnjem toku sezone ostvario 3 pobede i 2 remija, bez poraza, zbog čega sada ima 11 bodova i zauzima 9. mesto na tabeli.

Wuppertaler takođe ima 11 bodova, ali uz skor od 3 pobede, 2 remija i 1 poraza. Zbog nešto bolje gol razlike ovaj tim se nalazi na 8. poziciji, tj. jednom mestu iznad.

Međusobne utakmice: Dusseldorf II – Wuppertaler (www.flashscore.com)

Goleade nisu iznenađenje u nižim ligama Nemačke, a ništa drugačije nije ni kada su ove dve ekipe u pitanju. Na poslednjih 6 utakmica između Dusseldorfa II i Wuppertalera imali smo priliku da vidimo čak 24 gola ili u proseku tačno 4 gola po meču, a pritom je svaki put bio dobitan tip “3+“. Za nastavak tog niza i sedmi vezani meč sa bar tri postignuta gola nudi se kvota od oko 1,65.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje