četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Još jedan meč sa golovima u obe mreže?!

Sedamnaesto kolo švedske Division 1 – Sodra donosi nam utakmicu između Skovde AIK-a i Torns IF-a koja će se odigrati sa početkom od tačno 14 sati po našem vremenu.

Skovde AIK se u ovom trenutku nalazi na 6. poziciji, gde ima ukupno 26 osvojenih bodova i učinak od 8 pobeda, 2 remija i 6 poraza.

Torns IF, sa druge strane, ima skor od 5 pobeda, 3 remija i 8 poraza zbog čega sada, sa ukupno 18 poena, zauzima 11. mest ona tabeli.

Međusobne utakmice: Skovde AIK – Torns (www.flashscore.com)

Ono što je interesantno u vezi sa prethodnim susretima Skovde AIK-a i Torns IF-a jeste činjenica da smo na svakoj od ukupno 7 odigranih utakmica, tj. u periodu od juna 2018. do juna 2021. godine, mogli da vidimo golove sa obe strane, a neretko i bar tri gola na meču.

Ukoliko mislite da će se i ovog puta zatresti obe mreže tip “GG“ možete odigrati po kvoti 1,55 dok se za kombinaciju “GG&I1-2“, koja je takođe prošla svaki put, nudi odlična kvota od oko 2,50.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje