subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (Nedelja)

U nedelju se nastavlja takmičenje u La ligi. Na programu je nekoliko mečeva, a mi smo za vas izabrali i spremili najavu nazanimljivijih.

21h Betis-Almerija

Betis ovo kolo dočekuje u dosta dobrom raspoloženju. Oni su u poslednja 4 kola ostvarili 3 pobede i 1 remi i to ih je dovelo do 7mog mesta, tj mesta koje vodi u Evropu. Prethodne godine su završili na 6tom mestu, a to mesto je svega 2 boda udaljeno, tako da imaju šansu da i ove godine budu tu, možda već od ovog kola. Za to im je potrebna pobeda i onda da se nadaju kiksu Sosijedada koji gostuje Barseloni. Betis je jedna jako dobra domaćinska ekipa. Oni su većinu svojih bodova ove sezone uzeli na domaćem terenu. Oni su jedna prava takmičarska ekipa na čelu sa veoma iskusnim trenerom,ali isto tako i iskusnim igračima. Od Betisa retko kad možete videti neke “ divljačke mečeve “, tj mečeve sa pregršt golova. Oni kada pobeđuju to bude sa 2 do 3 gola na meču maksimalno.

Njima gostuje ekipa Almerije. Almerija koja će se od naredne sezone takmičiti u drugoj ligi. Jedna jako očajna sezona je iza njih. Sezona u kojoj im ništa nije polazilo od ruke i sezona koja se sasvim očekivano i završila. Almerija je ove godine imala ubedljivo najgoru odbranu, pogotovo su bili loši na strani. Pregršt primljenih golova. Nije ni napad bio nešto preefiikasan, iako su tim koji voli da igra napadački. Kao što sam gore napisao, pogotovo su loši na strani. Nema sumnje da će oni i na ovom meču izaći napadački, da se što bolje oproste od La lige, a šta će im to doneti, videćemo.

Očekivani sastavi:

Real Betis possible starting lineup:
Silva; Sabaly, Sokratis, Riad, Miranda; Rodriguez, Cardoso; Fornals, Isco, Perez; Willian Jose

Almeria possible starting lineup:
Maximiano; Pubill, E Gonzalez, Chumi, Centelles; Robertone, Pena; Baptistao, Viera, Embarba; Lozano

Prognoza: Ovde je domaćin favorit i trebalo bi da slave i da tako naplate dug iz prvog dela sezone kada su neočekivano remizirali sa Almerijom.

Predlog: 1 i 0-4 golova @ 1.78

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje